MINI-CAMPING DOMAINE LA CHAPELLE
LA CHAPELLE-AUX-BROCS • Onze landelijk gelegen mini camping (6 plaatsen) beschikt over alle voorzieningen die een kampeervakantie zo aangenaam maken, zoals ons zwemparadijsje, diverse picknicktafels, waslijnen, een bar-restaurant met terras waar u terecht kunt voor een kopje koffie, een ijsje, een drankje, een sandwich of een snack.

's Avonds kunt u genieten van ons dagelijks wisselend menu of een afhaalmaaltijd. Broodjes en croissantjes kunt u hier ook bestellen voor de volgende ochtend.

Alle kampeerplekken zijn voorzien van een stroomaansluiting. Tevens bevinden zich een 2-tal wateraansluitingen op de camping. Het sanitairgebouw is uiterst modern en schoon. Het is als volgt ingedeeld: 2 douches, 2 toiletten, 3 wasbakken, 2 afwasbakken, 1 chemisch toiletbak en een aparte wasbak voor een handwasje. Ook kunt u tegen een geringe vergoeding bij ons terecht voor een wasje met gebruikmaking van de wasmachine.

De mini Camping van Domaine La Chapelle en Correze is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van rust en natuur, die prijs stellen op goede voorzieningen, maar bewust de grotere kampeerterreinen mijden. Bij ons kunt u ongedwongen genieten van de natuurlijke rijkdommen van de Limousin. Wandelaars vinden hier een keur aan wandelpaden. De geoefende en de wat minder geoefende fietsers kunnen zich uitleven op de hellende wegen die het landschap doorsnijden.

Verder kunt u in de directe omgeving golfen, kanoën, klimmen, grotten bekijken, mooie dorpjes of wijn chateaux bezoeken. U kunt natuurlijk ook gewoon een boek lezen en genieten van het uitzicht.
Le bos
19360 La Chapelle-aux-Brocs, Frankrijk
breng me hierheen