CAMPING LA CHAMPAGNE
BRIVEZAC • Camping la Champagne is schitterend gelegen aan de stille kant van de Dordogne en ligt tussen de pittoreske dorpjes Argentat en Beaulieu-sur-Dordogne in het groene departement Corrèze. Het is een mooie, ruime, rustige natuurcamping direct aan de oever van de Dordogne. De camping is ruim 3 hectare groot en biedt in principe plaats aan zo’n 60 kampeerplekken. We bezetten echter maximaal maar 35 plekken (van minimaal 150m tot maximaal 300m2) waardoor u veel vrije ruimte om u heen houdt.

De camping beschikt over drie velden op drie verschillende niveaus. Het laagst gelegen veld ligt direct aan de rivier, het middelste veld/terras is iets hoger gelegen, wat smaller en biedt een prachtig uitzicht over de camping en de rivier. Het bovenste veld biedt uitzicht over de camping, weilanden, een dorpje en de groene heuvels.

Tevens bevindt zich op dit veld het sanitair en de receptie. Op alle drie de velden staan onder andere noten- en fruitbomen. Aan de rivier hebben wij een gezellig terras met een “caravanbar” gecreeerd. Hier kunt u terecht voor onder andere een kop koffie, drankjes en diverse ijsjes.
La Champagne
19120 Brivezac, Frankrijk
breng me hierheen