MINICAMPING SENSAZIONE
ARCEVIA • In het prachtige heuvellandschap van de 'Marche' ligt onze minicamping: 'agriturismo' Sensazione. De 'Marche', geleidelijk aan bekender aan het worden. Het is een veelzijdige streek met op relatief korte afstanden de zee met eindeloze stranden, de heuvels met hun landerijen, afgewisseld met bos en middeleeuwse stadjes en de hogere Apennijnen met toppen rond de 1700 meter hoog.

Wij cultiveren lavendel die in juli geoogst en gedistilleerd wordt tot etherische olie en bieden daarnaast verschillende mogelijkheden tot verblijf op ons agriturismo.

We hebben een kampeerterrein waar plek is voor 15 tenten. Het 'hoofd'veld en iets naar achteren, enkele plaatsen in een stukje vrijgemaakt bos.

Iedereen heeft ruimschoots de plaats, ook met grotere tenten of extra tentje. De plaatsen zijn alleen naast elkaar, niet voor elkaar, wat overzichtelijkheid en ruimte geeft.

Naast het kampeergedeelte hebben we een vakantiehuis' op het terrein ter verblijf. Meer info daarover en tarieven op onze site.

Uit eten kan hier bij diverse agriturismi op een steenworp afstand. Eentje is zelfs te voet bereikbaar, de Italiaanse keuken hoeven wij hier natuurlijk niet te prijzen, die spreekt voor zich.

Tip: Ryanair vliegt goedkoop op Ancona van Weeze (vlak over de grens van Duitsland tussen Nijmegen en Venlo) of Charleroi (ten zuiden van Brussel)
Caudino 54
60011 Arcevia, Italië
breng me hierheen