MINICAMPING DE BROODKIST
KOUDEKERKE • Wij hebben een gezellige, niet zo grote minicamping. De camping ligt 1700 meter bij de zee en bij het strand vandaan. We hebben 15 plaatsen op de camping, we verhuren twee chalets en een nieuwe zomerwoning. Honden zijn toegestaan op de camping en in 1 chalet.

Op de camping zelf is er van alles te doen en te beleven. We hebben een dierenwei met konijnen, kippen, cavia’s en een geit. Er zijn ook 6 pony’s, deze mogen geborsteld worden en de kinderen mogen er gratis een rondje op rijden. Ook wordt er tegen betaling ponyrijles gegeven op de camping.

We hebben een trampoline met veiligheidsnet, een heleboel skelters, veel speeltoestellen, een jeu de boulesbaan en een TENNISbaan (gratis te gebruiken voor campinggasten). Ook is er een recreatieruimte met een poolbiljart, een tafeltennistafel een sjoelbord, een schoolbord en een gezellige zithoek voor de jeugd.

In het hoogseizoen hebben we 1x per week een luchtkussen. Verder worden er knutselactiviteiten georganiseerd, voetbaltoernooitjes, een keer samen pannenkoeken eten, ringrijden met de skelters en jeu de bouleswedstrijden.

De camping ligt centraal op Walcheren en op de fiets bent u in 5 minuten in Middelburg, in 10 minuten in Vlissingen en u kunt leuke fietstochtjes houden naar Zoutelande, Domburg en Veere.
Middelburgsestraat 122
4371RR Koudekerke, Nederland
breng me hierheen