MINI-CAMPING LA GRENOUILLE
HAUTEFORT • Mini-camping La Grenouille is een comfortabele kleine camping met een groot zwembad niet ver van het mooie stadje Hautefort in de Dordogne, Frankrijk.

La Grenouille Vacances ligt op een plateau in een landelijk gebied van bossen en weilanden in de Périgord Noir. Er is een grote verscheidenheid aan planten en dieren in deze streek. Regelmatig grazen er reeën op ons land en zorgen kikkers en uilen voor achtergrondmuziek in de schitterende sterrennachten. Puur natuur - een gezonde lucht vermengd met de heerlijke kruidige geuren van een rijke flora. Het is een weldaad om hier, ver weg van alle drukte, te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Een vakantieparadijsje voor rustzoekers middenin de natuur, maar waar je de moderne wereld met internet (WIFI) niet hoeft te missen.

Hautefort, waar je alle boodschappen kunt doen en diverse restaurants hebt, ligt op slechts 3 kilometer. Theater, concerten, markten in pittoreske dorpjes of lekker wandelen (120 km aan wandelroutes, waarvan een aantal direct vanaf de camping).

Of je nu rust, ruimte, natuur en/of cultuur zoekt, La Grenouille Vacances is de vakantieplek bij uitstek.
Vanaf 2017 richten wij ons uitsluitend op de rustzoekende, volwassen vakantieganger. Adults only.
Brégérac
24390 Hautefort, Frankrijk
breng me hierheen