MAISON VOILA - MINICAMPING
MONTIPOURET • Wij hebben 6 ruime, vrije plaatsen voor tent of caravan speciaal voor de rustzoekers onder u!

Vanzelfsprekend kunt u gewoon gratis van alle faciliteiten van Maison Voilà genieten: verwarmd zwembad, tennisbaan, draadloos Internet, jacuzzi's, jeux de boulesbaan en kinderspeelterrein met schommels, trampoline en veel ruimte.

Wat is er zo bijzonder aan deze aire-naturelle, deze franse mini-camping in de Indre met Hollands tintje ?

de rust, de stilte, de adembenemende zonsondergang, de kleinschaligheid, de vriendelijkheid, het "thuis"gevoel in Frankrijk-effect, schoon én nieuw sanitair, een all-weather tennisbaan, een heerlijk groot zwembad met ligstoelen en parasols, een pingpong tafel en een jeux-de-boulesbaan! ***

Genieten van een prachtige omgeving met ruime vrije (!) kampeerplaatsen op een sfeervolle en rustieke mini-camping in Montipouret!

- De staanplaatsen kunnen gebruik maken van stroom én water.
- In de schuur zijn 2 douches en 2 toiletten én 1 urinoir aanwezig alsmede wasbakken met koud/warm water en stopcontacten voor scheerapparaten of föhns.
- Buiten, tegen de buitenmuur, bevindt zich een ook een wasbak met een buitenkraan.
- Er zijn aftappunten voor water en stroom aan de buitenzijde van de schuur.
(Bij de boeking hoort u van ons eventuele specifieke details)
- Er zijn koelkasten te huur tegen een gunstig tarief.

Onze prijzen zijn als volgt in het hoogseizoen (juli en augustus):

Staanplaats met caravan óf tent, voor 2 personen: € 175.00 per week. Voor elke extra persoon 7.50 per nacht.
Voor losse nachten betaalt u in het hoogseizoen € 25 per nacht en voor elk extra persoon 7.50 per nacht.

In de maanden april, mei, juni, september en oktober betaalt u voor losse nachten in het voorseizoen € 20,00 per nacht en elke extra persoon 5.00 euro per nacht

Staanplaats zijn inclusief :
* gratis gebruik van water + stroom
* gratis gebruik van douches/toiletten
* gratis gebruik van zwembad – tennisbaan en jacuzzi

Uw auto kan niet op uw plaats staan, hiervoor is een vlakbij liggend grasveld of eventueel de parkeerplaats bij de poort.

In de maanden april, mei, juni, september en oktober betaalt u slechts
€ 100,00 per week voor 2 personen inclusief caravan óf tent: de 3e persoon kost dan € 40,00 per week (ons zwembad is niet het gehele jaar geopend, informeer als u reserveert of het mogelijk is om te zwemmen: wél kunt u het gehele jaar gebruik maken van de jacuzzi, de tennisbaan en de jeux-de-boulesbaan)

Huisdieren zijn uitsluitend welkom in overleg, mits aangelijnd!!

Table d’hôtes en Ontbijt :

U kunt als gast op de kampeerplaatsen (tegen betaling van € 7,50) ontbijten met het zeer uitgebreide ontbijtbuffet bij Maison Voilà: croissants, stokbrood, yoghurt, jus d'orange, koffie/thee, melk, ruime belegschotel van diverse vlees- en kaassoorten, zoet beleg (hagelslag, jam en honing), fruit en niet te vergeten onze eigen verse eitjes!

Tevens kunt u deelnemen aan de table d’hôtes – een 4 gangen diner kost € 20 per persoon voor volwassenen en €10 voor kinderen.

Het is ook mogelijk om uw bestelling aan de bakker 's avonds vóór 17.00 uur door te geven zodat het 's ochtends nà 9.00 uur voor u klaar staat!
La Brande 1
36230 Montipouret, Frankrijk
breng me hierheen