ECOLONIE
HENNEZEL • Camping ECOlonie is prachtig gelegen in de vallei van de rivier de Ourche, in de Franse Vogezen (600 km van Utrecht). De bewoners geven samen met veel vrijwilligers vorm aan dit groene ontmoetingsparadijs. Zo zijn er onder andere een natuurcamping, een hotellerie, groente- en kruidentuin, een geitenboerderij met eigen kaasmakerij, en een bakkerij.

Ook is er gelegenheid om creatief bezig te zijn, in Atelier Le Papillon. U kunt kiezen uit een ruim aanbod aan workshops en cursussen: mozaïeken, speksteen bewerken, schilderen, tekenen, en Tiffany. Dit alles onder begeleiding van ervaren docenten.

En mocht u er even tussenuit willen, om uit te rusten of om inspiratie op te doen, op een steenworp afstand kun u heerlijk wandelen in de natuur. Het terrein van ECOlonie zelf biedt eveneens volop gelegenheid voor ontspanning. U kunt een kijkje nemen in de kruidentuin en groentetuin, rustig wat lezen in de bibliotheek, of een dagje meehelpen. Voor de kinderen is er voldoende speelgelegenheid, waaronder een speeltuin en een zwemvijver.
Thietry 1
88260 Hennezel, Frankrijk
breng me hierheen