ECO-TOURISTFARM DE BIEZEN
AARLE-RIXTEL • Ecologisch beheerd natuurkampeerterrein. Ons gehele kampeerterrein is balsport-, vlieger-, drone- en autovrij. Het ecologisch beheerde kampeerterrein ligt direct tegen Staatsbosnatuurgebieden De Biezen en de Grotelsche Heide. Via de Grotelsche Heide kunt u direct per fiets of te voet naar landgoed De Stippelberg, Nederheide, Landgoed Seijp, Cleefs Wit of de Krim. Maar ook in de gemeente Laarbeek vindt u prachtige natuurgebieden in Lieshout, Mariahout, Aarle-Rixtel en Beek en Donk.

In de omgeving zijn enkele kastelen te bezichtigen en een breed scala aan musea. Op het kampeerterrein zijn ook wandelpaden aangelegd die o.a langs EVZ de Snelle Loop voeren waar de ijsvogel broedt, en over een vroeg middeleeuwse landweer, oeverzwaluwwand, bloemenweide, natuurpoelen en 2 vleermuisbunkers. Eén van deze vleermuisbunkers is ook bestemd voor educatieve doeleinden. Langs deze wandelpaden bevinden zich her en der rustbankjes.

Op het terrein is kunst gecombineerd met de natuur en zijn er door de aanleg vele vogels, vlinders, kleine en grote zoogdieren te vinden. Op een gedeelte van het terrein zijn de goede hondenbaasjes welkom (altijd aangelijnd)
Ons kampeerterrein is 15000 m2 (1.5 hectare), maar kleinschalig wat kampeermiddelen betreft, ongeveer 25 plaatsen.
We bieden u als gast ruime plaatsen en de rust die bij onze natuurlijke omgeving hoort.
We zijn het gehele jaar geopend en ook erg geschikt voor winterkamperen. Campers tot 3500 kilo zijn welkom.
Douchen en afwassen doet u in een ruim 100 jaar oude Brabantse langgevelboerderij.
Een vuurpotje bij het kampeermiddel is ook mogelijk, deze hebben we gratis te leen; hout is ook aanwezig voor een vriendelijke prijs.
Gratis WIFI op gehele terrein
De Biezen 4-4a
5735 SM Aarle-Rixtel, Nederland
breng me hierheen