DE CHêNEFLEUR
TINTIGNY • ANWB Charme camping in de Ardennen beoordeeld met 4 sterren (gem. cijfer 8,5). Kampeerplaatsen, tenten, kampeerbungalows en stacaravans te huur.

Camping de Chênefleur is schitterend gelegen in de Gaume, een zachtglooiende en vrijwel onbekende streek in België.

Onze camping in het Zuiden van de Ardennen is de ideale bestemming voor een onbezorgde vakantie. Camping de Chênefleur ligt in een prachtig stukje natuur, direct aan de rivier de Semois, waar kinderen eindeloos kunnen spelen.

Op onze camping kunt u zich heerlijk ontspannen. De kinderen vermaken zich in het verwarmde zwembad, bouwen dammetjes in de rivier of doen mee met de activiteiten van ons enthousiaste recreatieteam.

Bovendien staan de Ardennen bekend om de fantastische mogelijkheden om te wandelen, kanoën, klimmen en mountainbiken.

Wij bieden u niet alleen de mogelijkheid om te kamperen in de Ardennen. Op Camping de Chênefleur kunt u ook een kampeerbungalow, bungalowtent, basic of luxe stacaravan, of een Kabouter Plop familietent huren.

De Gaume heeft een microklimaat, waardoor er minder neerslag valt en de temperatuur gemiddeld 3°C hoger is dan in de rest van België. Ontdek tijdens een aangename vakantie op Camping de Chênefleur de charme en veelzijdigheid van de Belgische Ardennen.

Een compleet andere omgeving op slechts een paar uur rijden van Vlaanderen en Nederland. Wij kijken er naar uit om u als gast op onze camping in de Ardennen te mogen begroeten.
Norulle 16
6730 Tintigny
breng me hierheen