CAMPING GOOLDERHEIDE
BOCHOLT • Bruisend van activiteiten te midden van een prachtige natuur, gelegen langs fiets- en ruiterroute. Ideaal voor een vakantie met gans het gezin. Indien je van actie en avontuur houdt dan hebben wij wat je zoekt! Kom je met de eigen caravan of tent, dan vindt je zeker een mooi plaatsje, het zijn ruime plaatsen van 120m²/150m² voorzien van een haag en 10 amp. stroom.

Je kan kiezen tussen een gewone kampeerplaats, een comfortplaats of een high comfortplaats. Huur je liever iets, dan kan je terecht in onze luxe stacaravans, tenten of blokhutjes.

Waterpret kan je beleven in één van de drie openluchtzwembaden met reuzenglijbaan, klimmuur en ligweide, of in de natuurplas met zandstrand. Avonturiers kunnen zandkastelen bouwen, de kinderboerderij bezoeken of de enorme speeltuinen onveilig maken.

Sporten kan je natuurlijk ook: tennis, volley – en basketbal, fitnessen, joggen, trimmen, pingpongen , fietsen of crossen op het crossparcours en nog zoveel meer. Ontdek de vele mogelijkheden op onze website.

Faciliteiten

Vier toiletgebouwen met wastafels in cabines, een ruim aantal douches en babywasplaatsen. Ieder toiletgebouw is voorzien van plaatsen voor de afwas/spoelen van groenten/wassen van linnen. Faciliteiten voor mindervaliden. Kantine – winkel – snackbar – restaurant en wasserette dagelijks open in juli/augustus. Zwembaden, zwem/visvijver, speeltuinen, tennisvelden, minigolf, jeu-de-boules, fietscrossbaan. Gevarieerd activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen in juli/augustus.
Bosstraat 1
3950 Bocholt
breng me hierheen