MINI CAMPING VENEMA
KOUDUM • Minicamping Venema is een kleine, gemoedelijke camping. Kamperen kunt u bij ons in alle rust en met veel ruimte, op een van de 25 beschikbare kampeerplekken. Comfort en kwaliteit vinden wij belangrijk. Zoals lekker warm douchen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over douchemunten. Natuurlijk in een net en schoon toiletgebouw. Ons vrij toegankelijke wifi netwerk is op het gehele campingterrein gratis beschikbaar.

Camping Venema is gesitueerd op een voormalige melkveehouderij in de Friese Zuidwesthoek. Koeien hebben we al lang niet meer, maar de boerenbeleving is er nog zeker. Wij bieden u plattelandstoerisme op hoog niveau, daarom zijn wij ook lid van Vekabo.

Mini Camping Venema is kleinschalig en kindvriendelijk.
Tot een leeftijd van 12 jaar vermaken kinderen zich bij ons bijzonder goed. Minicamping Venema biedt veel speelgelegenheid en spelmateriaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoere skelters, een sportveldje en een kabelbaan? Kleine boerderijdieren – 2 shetlandpony’s, kippen, geitjes – maken contact met dieren mogelijk.

Vele gasten hebben onze camping al weten te vinden. Bijna iedereen is verrast door de veelzijdige omgeving. Bos én water is altijd dichtbij. Talloze slingerende weggetjes en fietspaden nemen u mee door het fraaie Friese landschap. En natuurlijk kunt u in deze regio ook lekker het water op. Met uw eigen of gehuurde bootje, of meevaren op een echt Fries skûtsje. U zou bijna nog vergeten de pittoreske Elfstedenstadjes in de omgeving te bezoeken…
Dammenseweg 51
8723 CM Koudum, Nederland
breng me hierheen