CAMPING LE SOUSTRAN
NEUVIC • Camping Le Soustran is een gezellige kleine camping met Nederlandse eigenaren gelegen naast Lac de Triouzoune (ook wel meer van Neuvic genoemd). Een omgeving zeer geschikt voor natuur-en waterliefhebbers.

De grote plaatsen zijn voorzien van elektriciteit (10A). Ze liggen zonnig of gedeeltelijk schaduwrijk. Er is gratis WiFi op het grootste gedeelte van het terrein. Er bestaat tevens de mogelijkheid tot het huren van een 6-persoons Mobil Home of 4-persoons caravan. Winkels en bank bevinden zich op 4 km afstand. Vers brood kunt u ’s morgens op de camping krijgen.

Op de camping is ruimte om te ravotten en te spelen voor de kinderen in een veilige overzichtelijke omgeving. Er zijn o.a. trampolines, zandbak, schommels en een ping-pong tafel. Een bar met klein-resto voor de inwendige mens. Kortom een plek van alle gemakken voorzien.

De Corrèze staat bekend om zijn schoonheid, zijn idyllische middeleeuwse dorpjes en schitterende natuur. In de omgeving van Camping Le Soustran, in het prachtig groene heuvelachtige Correze is werkelijk van alles te zien en doen. De omgeving biedt uitkomst voor zowel de sportieveling, de natuurmens, als de rustzoeker en ook strand, zwem- en visliefhebbers kunnen hier goed terecht. Er zijn in de omgeving prachtige wandel- en mountainbikeroutes uitgezet, deze zijn op de camping verkrijgbaar (gpx bestanden).

Het meer ligt op loopafstand van de camping. Daar mag in principe “alles” worden gedaan. Van vissen, zwemmen tot bootje varen. Het grote voordeel van dit meer is dat het bestaat uit een deel waar de ‘dear-devils’ met motorboten, jetskies en waterskies op mogen varen en een deel waar dat absoluut niet mag en de rust en natuurliefhebbers volop kunnen genieten. Op de camping verhuren wij tevens kano’s (ook te gebruiken om te vissen).
Le Pont de Pellachal
19160 Neuvic, Frankrijk
breng me hierheen