CAMPING DU MOULIN MALMEDY
MALMEDY • Camping du Moulin is al meer dan 40 jaar een begrip in Bévercé/Malmédy. Het hoofdgebouw van de camping is een voormalige watermolen (houtzagerij en leerlooierij) uit begin jaren 1800. Een foto van het gebouw hangt zelfs in het museum van Malmedy (malmundarium).

De camping is prachtig in de natuur gelegen op nog geen 300 meter van natuurreservaat ‘De Hoge Venen’. De camping ligt op de samenvloeiing van de Warche en de Tros Marets; 2 kleine riviertjes die tot aan de camping door indrukwekkende kloven/valleien stromen en waarin kinderen heerlijk kunnen spelen. De camping is een uitermate geschikte startplek voor wandelaars en fietsers (wielrenners, mountainbikers en recreatieve fietsers).
Het bekende circuit van Spa-Franchorchamps ligt op nog geen 6,5 km afstand. Het circuit is dus makkelijk bereikbaar, maar door onze prachtige ligging diep in de vallei is het circuit niet te horen of te zien vanaf de camping.

De camping beschikt over 117 plaatsen waarvan ongeveer de helft beschikbaar is voor passanten/losse verhuur, de overige plaatsen zijn voor vaste standplaatshouders. Er is een gezellige taverne met een klein restaurant.
Op de camping zijn enkele stacaravans te huur en we beschikken ook over 6 zogenaamde Pipo-wagens voor de verhuur.
Er zijn twee sanitairgebouwen.

Sinds maart 2017 is de camping over gegaan naar nieuwe eigenaren en is/wordt er veel geïnvesteerd in verbetering van de huidige voorzieningen. Bovendien zijn er ruimere openingstijden van de camping en taverne.

Wij hopen u graag een keer te ontmoeten op onze camping.

Frank en Saco.
Route de La Vallee 36
4960 Malmedy
breng me hierheen